Rendszeres olvasók

2009. június 5., péntek

Modell válogató

Három hétvégén keresztül, itt Zalaegerszegen a Studio Clubban, Görög Zita által létrehozott ügynökség számára készített képeket Kincses Attila a közreműködésemmel, a modell karrierre áhítozó lányokról. ...illetve azokról is megpróbált, akik "némi" alkohol elfogyasztása után gondolták úgy, hogy ott a helyük a reflektorfényben...nos, volt, aki odáig már el sem jutott, és két hatalmas púdergáttal a szeme alatt óhajtott viharos gyorsasággal megszabadulni bizonyos dolgoktól...szerencsére a helyszínről még sikerült eltűnnie...ennél a pontnál már majdnem elszakadt a cérna, de a kaput az ominózus hölgyemény barátnője tette be, aki lealapozva beült a székembe és közölte, hogy azt csinálhatok vele, amit akarok, mert ugyebár én vagyok a sminkes, én tudom a dolgomat, de előre szól, hogy a szemét nem tudja becsukni, mert akkor szédül...:O!!! Tanultam már sok dolgot, de a nyitott szemmel szemhéjfestés még nem megy...(esetleg egy ázsiai típusú leányzó esetében megoldható...)
Kb. 30-40 lány "ment át a kezem alatt", de őszintén szólva sokszor nem tudtam leplezni a döbbenetemet... Igen, tudom, hogy a MODELL nem feltétlenül szép...legalábbis mindenkinek nem lehet az, mert elcsépelten hangzik ugyan, de nagyon is igaz, hogy a szépség egy erősen szubjektív fogalom... Fontos a gyönyörű bőr, a jól festhető, kifejező arc, ápolt test, kifutó-modellek esetén a magasság...
Volt azonban pár lányka, akiknek érdemes volt pózolni a fotós előtt...
A válogató tétje az, hogy a Zitának felküldött fotókból, általa kiválasztott első 5 lánynak ingyen portfóliót készítünk, egy lány pedig közülük szerződést kap az ügynökségtől...nagyon kíváncsi leszek az eredményre!!!
Majd beszámolok róla és lesznek fotók is!

Nincsenek megjegyzések: