Rendszeres olvasók

2010. február 10., szerda

Sűrű nap, sűrű hóeseés, sűrű anyázás...

Szeretem a havat. Bentről, a meleg szobából nézni, ahogy sűrű pelyhekben hullik és lassan mindent beborít a vastag fehér hótakaró. Gyönyörű a természet ilyenkor!
De mindezt csak szigorúan december 22 és január 10 között vagyok hajlandó elviselni!! Aztán szakad a cérna és hozzám méltatlan (hehehe:D), cifra gondolatokkal van tele az agyam...néha ki is hallatszik, amire egyáltalán nem vagyok büszke!
Délelőtt, mikor elindultam itthonról, "csakazértisésakkoris", fűzöld tavaszi sminket rittyentettem magamnak, dacára a szállingózó fehér genyának...délutánra frankó hóvihar kerekedett, jesssz! :( (...és külön öröm, hogy mindkét szemem külső sarkából kikönnyeztem a cerkát és a port, míg elértem az autó ajtajáig, 6 m-en...:))
Este fél 8-tól, fél 10-ig a következő távot sikerült teljesítenem, iszonyúan sz.r körülmények között (szakadó hó, 5 m-es látótávolság, erős szél...) : Keszthely, Cserszegtomaj, Zalaszentgrót, Zalaegerszeg...sem hókotróval, sem só(vagy más) szóróval nem találkoztam...nyomukkal sem...:((
Feszültségem feloldandó :), betoltam "fél kiló almás" cobblert, amit tegnap csináltam.Hahh, nagggyon finomm! Éljen a diéta!!! A receptet Csibe blogjában megtaláljátok, érdemes kipróbálni.
Keszthelyen felépítettem egy teljes szempillát! :)) Megcsináltam a húgom porcelán körmének töltését is! Hurráááá! már csak 3 óra kellett hozzá...:DD de szépen haladok...:)...állítólag...:) Magdikám, Drágám!! Ezermillió köszönet a fantasztikus türelmedért és hatalmas tudásodért, amit megosztasz velem!!!!!

Puszka mindenkinek, Jó éjt!!

3 megjegyzés:

Csibe írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Csibe írta...

:)) jó volt olvasni...és persze végig vigyorogva...hihi!

Zsani írta...

Hihihi, így utólag én is vigyorgok, de hazafelé vicsorogtam !!!:DDDD