Rendszeres olvasók

2010. március 4., csütörtök

Kis dolog-nagy gond

Miért nincs a Westendben ruhatár?...vagy csomagmegőrző?
Miért kell végigvonszolnia magával a nagykabátot az ember lányának????? Nincs senki, akinek eszébe jut, hogy sokkal szívesebben sétálgatna a potenciális vásárló felesleges cuccok nélkül? Netán még próbálna is???
Az meg már egy másik történet, hogy a mosdóban egy árva szeg sincs, amire esetleg felakaszthatná a táskát, kabátot...70x70-en, táska a nyakban, kabát a táskán...a többit inkább nem részletezem...komolyan felháborító!
Úgy rémlik, régebben télen a mozi szinten működött egy ruhatár, talán nem lenne rossz gondolat ezt újra kialakítani...nem mellesleg pénzt is hozhatna... Miért nem lep meg, hogy Ausztriában soha ilyen gondom nem volt? :(

Az egyetlen pozitív dolog a tegnapi napomban az, hogy végre van Bobbie Brown pult itt is!! Juppppiiii!!!:DDD El is csábultam gyorsan és gazdagabb lettem egy LongWearGelEyeLiner-el, Chocolate színben!:)...és már szemezek a következővel!:))) Ne lenne ilyen húzós az ára...:((

2 megjegyzés:

Nagyné Blahó Zsuzsa írta...

A ruhatár igen eldugott helyen van, én is véletlenül találtam meg, a szökőkút közelében van, azt hiszem Millenium udvar a neve....:-)))

Zsani írta...

Na, f..a!! A hülye én vagyok! :DDDDDDDDDDDD Akkor meg miért nincs kiírva, bakker???????????????!!!...vagy ki van?:DDDD